1.4.2011

Omatoimitreenit. Ajatuksella!

Tänään käytiin Millan ja Sällin kanssa aksailemassa. Ja kerrankin omatoimitreenit, joihin oli etukäteen joku suunnitelma!

Tehtiin pientä radanpätkää, joka oli ASB-lehdestä napattu. Harjoitus oli valittu ihan sen takia, että siinä mentiin puomi kolmasti. Jotenkin teki mieli treenata puomin ylösmenoja... Ekalla kerralla Kami loikki puomin alun ihan sikana ja sai vähän suullista palautetta. Toka yrityksellä himmailikin sitten alastulolla palautteen ansiosta... Tehtiin muutamat toistot Milla apupalkkaajana ja alkoi sujua. Radallakin teki puomin ihan kivasti, vimpan puomin jälkeen oli apupalkkaaja odottamassa.

Tokalla kierroksella tehtiinkin pelkkää puomia hypyn tai putken kautta (että saa vähän vauhtia) ja apupalkkaaja palkkasi joka kerta. Alkohan se alastulokin parantua vaikka jättäydyin jälkeen. Ja ylösmenot oikein kivoja. Tätä treeniä lisää!

Ja mikä hämmästyttää itseänikin: en koko treenin aikana palkannut koiraa kertaakaan kädestä vaan palkka tuli aina apupalkkaajalta joko puomin jälkeen tai vikalla kerralla radan lopussa, hyppyjen jälkeen. Varsinkin puomia tars nyt tehdä paljon apupalkkaajan kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti