10.4.2011

Vähän taas väläytellään mitä osataan...

*Edit* Videot lisätty ja muutama sananen niiden perusteella. Ekalla radalla Kamin vauhti näyttää mun silmään aika hurjalta :D Ja tuomarinsihteerille kyllä noottia: viimenen rima tippuu ja tuomari näkyy videolla nostavan siitä kädenkin, mutta tuloksiin sitä ei oltu merkitty. Samoin Mia ja Pinko sai vikalla radalla aiheetta hyllyn, siitä ei kyllä ole "todisteita" viittoiko tuomari sen hyllyksi vai oliko se sihteerin keksintö. Ja voi kökkö tota mun pelkkää vastakkaisen käden käyttöä valsseissa... Mä niin rataantutustumisissa mietin Nooran sanoja ja käytin sitä koiran puoleista kättä saattamassa koiraa, mutta niinpä vaan se on joka radalla unohtunut! Mä jopa luulin käyttäneeni sitä ja innolla odotin videoita todisteeksi, mutta kuinkas kävikään...

Tänään kolme starttia TSAU:lla. Tuomarina Marjo Heino. Tavoitteena saada onnistuneita ylösmenokontakteja puomilla ja keinulla.

Ekalla radalla tuli heti toka rima alas, sitä osasin vähän odottaakin... Kepeiltä(!) otettiin virheitä, kun koira ryysi kahdesti tokaan väliin sisään. Kyllä sen ne nyt pitäisi osata! Tai siis malttaa kisoissakin katsoa mistä ne alkaa... Keinua radalla ei ollut, puomin ylösmeno oli oikein jees (kisapuomiksi), uskalsin käskyttää ylösmenolla ja koira malttoi sovittaa askeleensa. Saattoi jopa hetkeksi pysähtyä. Se selviää videolta myöhemmin. Vähän oli ekan radan irrottelukaahotusta, mutta ihan hyvä fiilis.Tokalla radalla tiesin etukäteen sen kosahduksen paikan taas. Ja siihenhän se kosahtikin. Eli kasihyppy putken jälkeen, tiesin, että takaakierrossa olen taas koiran edessä enkä osaa liikkua tarpeeksi, jotta koira saisi suunnan seuraavalle hypylle ja niinhän siinä kävi. Noi kohdat vaan on mulle niin hankalia... Ja alussa mun oli tarkoitus olla neloshypyn toisella puolen, mutta en sitten vaan saanut liikuttua sinne asti, joten tuli ihan keksittyä lennosta uusi kuvio kyseiseen kohtaan... Sekä puomilla että keinulla ylösmenot oli nättejä.Kolmas rata oli hyppäri ja sieltä taas nolla. Ns. turha nolla ;) Ehkä se oma asenne olikin kohdillaan, kun ei lähdetty tekemään mitään tulosta vaan suorittamaan rataa. Seitsemänneksi jäätiin, mutta vajaa 1,5s voittajasta. Meitä ennen oli nämä "superbortsut" Chi, Hitti, Zen, Omie, Punssi ja Brandy. Mutta hei, ei me kaukana tosiaan oltu ja tossa oli ylimäärästä kaarratustakin lopussa!Hyvä fiilis jäi. Nyt kun saisi ton viimisen radan tsempin joka suoritukseen. Kyllä se helvetti ne ylösmenokontaktit tekee, kunhan vaan käskytän! Jotain me selvästi osataan, kun noita nollia on alkanut tipahtelemaan ja ajatkin on jo lupaavia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti