15.4.2011

Viikon aksat

Erittäin onnistunut viikko aksatreenien osalta :) Tiistaina treenailtiin taas ryhmän kanssa ilman koutsia. Rata oli aika... erikoinen. Mutta hienosti Kami veti. Taisi tulla heti ekalla yrittämällä nollakin. Muutamia kohtia sitten vielä hiottiin paremmiksi, mm. yhtä takaakiertokohtaa.

Tänään päästiin treenaamaan Jänesniemen oppeihin Taijan & Wikin kanssa. Tulipas taas veivattua! Hyvää treeneissä oli onnistuneet päällejuoksut ja varmat & nopeat kontaktit. Päällejuoksut on aina ollut se mun heikko kohta, mutta tänään ne jostain syystä onnistui. Ja vielä kehujen arvoisesti! Ja kahdessa eri tilanteessakin.

Noottia tuli, yllätys yllätys, siitä, että valsseissa jäi ohjaava (koiranpuoleinen) käsi pois ja käytin pelkkää vastakkaista... Oman liikkeen rytmitykseen pitäisi kiinnittää huomiota. Ja oma miete: ihmisnuolta pitäisi treenata okserilla & muurilla.

Takaakiertoihin pitäisi laittaa siivekkeen viereen pituuden nurkkakeppiä, siivekettä tai keppien verkkoa, että Kami oppisi kiertämään pikkasen kauempaa. Se kun tuppaa menemään aina ihan siivekettä nuollen ja usein jopa tönäsee siivekettä ja tiputtaa riman sillä. Elinakin laittoi siivekkeen viereen pystykepin, mutta Kamihan meinasi, että se on sitä varten, että kuuluukin mennä siivekkeen ja kepin välistä. Siitä kymmenen sentin kolosta... Monta kertaa se änkikin siitä välistä, pölvästi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti