9.4.2011

Viikon kuulumiset

Tällä viikolla jäi tiistai-aksat väliin flunssan takia. Mutta kyllä kelpasi ottaa päikkäreitä olohuoneen lattialla, kun sai molempiin kainaloihin kelpiet :) Ansa oli meillä nimittäin hoidossa sunnuntaista tähän päivään.

Torstaina ja perjantaina käytiin vähän aksailemassa. Ekalla yrityksellä Ansa oli oikein asiallinen: rata nollana läpi. Sitten loppukin vieraskoreus... Mä en ymmärrä miten Mia ikinä saa tota koiraa oikeille esteille, kun se vaan ei "tule käteen" vaan huitelee just ne esteet mitä sattuu näkemään... Kamihan käy korkeintaan yhden väärän esteen joskus suorittamassa, mutta Ansa painelee just niin kauan kuin huvittaa :D Nyt mä tajuan miksi Mialla on usein niin erilaisia ohjauskuvioita kuin mulla. Mun (ja Kamin) kuviot kun ei vaan Ansalle istu.

Kamin radalle upotin paljon puomia ja keinua. Kontakteja niuhottaen... Nyt tuli taas oikein kivoja ylösmenoja ja alastuloilla käytin paljon etupalkkaa. Kamille alko pikkuhiljaa upota ajatus, että kääntämällä katseen minusta sinne eteen, saa luvan lähteä palkalle. Josko saisi alastulojakin tässä viilattua paremmiksi, kun ylösmenojen takia täytyy joka tapauksessa puomia ja keinua tahkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti