23.9.2011

Tiistai on tupla-aksapäivä

Tiistaina pääsivät molemmat pojat aksaamaan. Tiina oli rakentanut meille tämän näköisen radan:


Ihan hauskanen pätkä! Vaikein kohta meille oli tuo 19-hyppy. Yritin siihen epätoivoisesti vääntää saksalaista, mutta se, että en uskaltanut lähettää koiraa takaakiertoon tarpeeksi ajoissa yhdistettynä siihen, että koira tuli kovaa, niin törmäilyksihän se meni… Viskileikkauksella sujui paremmin. Ja muuten rata menikin oikein näppärästi.

ATT:n hallilta sitten Hittikselle Ledin treeneihin. Uusina esteinä tutustuttiin pussiin, renkaaseen ja vinoverkkokeppeihin. Tosin on Ledi pari kertaa jo pussin ja vinoverkkokepit tehnyt. Pussissa ja renkaassa ei ongelmaa, mutta kepeillä ryntäsi pariin otteeseen päin verkkoa. Aika kamimaisesti… No ei vauhtia haittaa ja uutta yritystä putkeen. Muutamaan kertaan onnistui menemään ihan suoraan ja keskellä törmäämättä verkkoihin. Tätä tars vissiin vähän treenailla ;)

Ohjauskuvioina tehtiin takaakiertoa ja takaakiertovalsseja. Näissä ei sen kummempaa kuin että ohjaaja saisi lähteä aikaisemmin ja reippaammin jo jatkamaan matkaansa, kyllä se pentu sieltä perään tulee.

Pieni radanpätkäkin tehtiin! Ekassa versiossa oli putki-hyppy-putki, hypyllä tehtiin valssi. Toka pätkä oli putki, hyppy takaakiertona (+valssi) ja takaisin putkeen. Hyvin meni.

Ledi ei mun mielestä aivan samanlaisella raivolla aksaa, kuin mitä Kami muistaakseni meni jo pentunakin, mutta voi olla, että muistan väärinkin. Innokkaasti se kuitenkin tekee ja leikkii muristen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti