12.6.2010

Riihimäen kisat


Tänään käytiin Riihimäellä kisaamassa Saija & Nipin kanssa. Ja oli toki Lassekin mukana, tällä kertaa tosin vain kepon roolissa, kun kemi-palkka ei tullut kyseeseen ;)


Eka rata oli hyppis ja tulokseksi hylsy. Katselin Vinka-kelpien rataa vähän ennen meitä ja Vinkahan painui pussista vauhdilla putkeen, vaikka hypylle oli tarkoitus mennä. Vähän rupesin miettimään, että mahtaako Kamille tulla samanlainen mieleen, se kun ei yleisesti ottaen mikään putkihullu ole. No samassa kohdassa sitten jäädyin täysin ja ilmeisesti se pieni veto vasemmalle, jotta takaaleikkaus hypylle onnistuisi, vinkkasi Kamin putkeen... Loppurata menikin sitten suht mukavasti.

Tokalle radalle lähdin aavistuksen epävarmalla tunteella, mutta sitten alkoikin se ohjaus sujumaan ja tuntui tosi hyvältä. Puolessa välissä vaan alkoi vissiin se jännitys viedä voimat, kun tuntui yhtäkkiä, ettei jaksa enää! Puomin ylösmenolla otinkin sitten kunnon pysähdyksen, että sain vetästyä henkeä loppua varten ja nollalla puskettiin maaliin! Harmittavasti yksi bortsu kiilasi kärkeen sekunnin kymmenesosan paremmalla ajalla eli toiseksi tultiin, mutta nousunolla mikä nousunolla!

Oli kyllä kiva reissu, kun oli hyvää matkaseuraa ja paikan päälläkin paljon tuttuja! Kamin Naatti-poikakin tuli käymään ja pääsivät isi-poika-painiin. Naatti-karvaturri luuli, olevansa isokin jätkä kun "sai" Kamin koko ajan selätettyä, vaikka Kamihan itse aina heittää selälleen toisten kanssa leikkiessä. Kieli ulkona

Ja Kami ja Nipi matkustivat niin nätisti, vaikka ennakkoon vähän epäilin, että Kami yrittää flirtata koko matkan ja Nipi paukuttaa häkkiä hännällä minkä kerkeää... Silmänisku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti