26.9.2009

Ekat viralliset agikisat: NOLLAVOITTO!


Tänään korkattiin Kamin ura agilityn virallisissa kilpailuissa. Johan sillä olikin ikää kuusi (vai viisi?) päivää yli 18 kuukauden, joka on agilitykisojen alaikäraja ;) Mulla vaan oli NIIN kova hinku radalle...


Jännitys oli taas jotain aivan älytöntä. Kami ei meinannut suostua mittaukseen vaan pakitti karkuun, mitä ei varmasti normaalisti tekisi. Mä vaan olin vissiin niin hermona... No saatiin kisakirja varmistettua ja keskittyminen itse kisaan sai alkaa.


Tuomarina oli Rauno Virta ja molemmat radat oli oikein mukavia. Kisaajille tuli nollia, muttei mitään älytöntä määrää eli vaikeusaste taisi olla aika sopiva. Ekalla radalla hätäilin heti alussa, enkä ohjannut Kamia kakkoshypylle, siitä kielto. Taisin tästä vittuuntua omaan kämmäilyyni, kun loppurata menikin sitten aika hienosti. A:n ylösmenolta tosin tuli vitonen... Mutta yksikään rima ei tippunut! Vitsit mä olin (jo tässä vaiheessa) tyytyväinen ja iloinen meidän suorituksesta!Toinen rata ei sitten jännittänyt ollenkaan niin paljoa, mutta jännitti kuitenkin. Taisi olla aika sopiva jännitys kun sai skarpattua niin hienosti. Tältä radalta tulokseksi tuli siis nolla ja voitto kotiin! Toiseksi tullut (kelpie myöskin) oli vain kaksi sadasosaa hitaampi eli tiukkaa teki. Keinu oli aika täpärä, mutta muuten oli oikein hyvin suunta selvillä.Kyllä oli (ja on edelleen) naama hevosenkengällä! Paikalla oli kohtalaisen paljon "Kami-yleisöä" kun oli ihmisiä, jotka ehkä haluaisivat Kamin ja Ansan pennun, tutustumassa vanhempiin ja seurakavereita ja muita kavereita. Aivan mahtava fiilis, kun kannustus oli ihan super-tasoa! Ja tokan radan jälkeen tuli joku TSAUlainenkin ihmettelemään "sitä just kisaikään tullutta koiraa, josta kaikki kohisee" ;D Aivan mahtava kisapäivä!!Toka rata:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti