5.9.2009

Keppitreenit


Tänään oli treenivaihtoehtoina ATT:n lauantaikoulutus keppiteemalla Tuija R:n johdolla tai hakutreenit Rymättylässä. Koska hakutreeneissä menee aina se kolmisen tuntia ja nyt olisi ollut vielä SM-kaffet treenien jälkeen tarjolla, olisi aikaa mennyt vähintää viisi tuntia ja tarkoitus oli kuitenkin raksallakin töitä tehdä, niin päädyin agi-treeneihin.


Alkuun oli ihan simppeli kuvio: kepit ja molemmissa päissä putki u-mallisena. Tarkoitus oli antaa koiran hoitaa pujottelu mahd. itsenäisesti ja itse vaihdella puolta jolla ohjaa. Välillä siis mentiin sisään avokulmasta, välillä umpikulmasta. Kami veteli menemään hienosti. Tokalla kerralla otin niin, että toiseen suuntaan mennessä vedätin ja toiseen suuntaan jättäydyin vähän jälkeen. Vedätyksessä Kamia täytyy lopussa vähän tsempata, että pujottelee loppuun asti eikä karkaa perään ennen viimeistä väliä.


Tokassa treenissä oli sitten alla oleva kuvio Itse aloin jo vähän liikaa luottamaan Kamin osaamisen ja huolimattomasti vaan heitin kepeille kohdissa 6 ja 8, jolloin sisäänmeno ei aina onnistunutkaan. Tyhmä minä. Varsinkin kun ei ole kiire mihinkään niin miksei vähän panostaisi siihen kepeille menoon? Ja kun koirakin on vielä niin noviisi... No hienosti kuola roiskuen Kami kuitenkin hommansa hoiteli muutaman huti-sisäänmenon jälkeen.


Ja sitten raksalle... Ammuttiin seinien ulkopintaan verhoilun koolausrimojen päälle lautoja, joihin ulkoverhoilupaneelit tulee kiinni. Etuovenpuoleinen seinä saatiin tehtyä kokonaan, metsän puoleista päätyä noin puoleen väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti