12.9.2009

Kelpie lensi oksalle...


Rentouttavaa viikonloppua vietetään... Aamulla lähdin kahdeksan aikaan hallille kisatöihin ja sieltä sitten kahden-kolmen maissa raksaamaan. Atte ja Mikko onneksi olivat apuna, joten työt edistyivät mun poissaollessakin. Yksinään monia hommia on aivan mahdoton tehdä, kuten ulkoverhouksen kiinnityslautojen laitto. Tänään siis laitettiin lautoja koolinkien päälle, että saisi verhousta muillekin seinille kuin etuoven puolelle ja metsän päätyyn. Niissä verhoilua on jo niin korkealle kuin ilman telineitä yltää:
Sisällä alkaa olla toinenkin kerros styroxia levitetty. Seassa risteilevät kylmä- ja lämminvesiputket:Kalpie treenaili tänään ongelmanratkaisua. Keppi lensi puuhun:Saiskohan sen sieltä kurkottelemalla?Ei saanut, pakko mennä perässä:Ja Ansa muuten ultrattiin eilen, vatsassa näkyi jotain mönkeröitä... Näyttää siis siltä, että Kamista tullee isukki!


Sitten asiasta viidenteen, tietääkö joku, tykkääkö näyttelytuomarit huonoa, jos koiralla on nyrkin kokoinen polyuretaaniläntti karvoissa? Eihän meidän koiralla tietenkään ole, mutta kunhan ajatus pälkähti päähän...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti