13.3.2009

Agitreeniä


Eilen käytiin treenamassa Tainan & Kiistan ja Sonjan & Takun kanssa. Otettiin kolme eri radanpätkää, eka jotain tämän näköistä:3-esteelle poispäinkäännöksenä ja väli 4-5 taisi mennä sylkkärinä. Ekalla yrityksellä meni toi mutka 3-4 vähän pitkäksi, mutta toinen kerta oli jo varsin hyvä.
Toka harjoitus:3-este etukäteen epäilytti, kun olin siihen pakkovalssia tekemässä, että saanko koiran hypyn ohi vai hyppääkö suoraan (väärään suuntaan), mutta hyvinhän se sieltä tuli. Ekalla yrityksellä väli 3-4 jäi vähän huonoksi, kun varmistelin niin pitkään kolmosta, mutta muuten hyvin. Tokalla yrityksellä meni toikin jo paremmin ja käännös 6-7 oli aika makee molemmilla kerroilla. Ja loppusuoran irtaantuminen hieno, kun "maalissa" oli lelu odottamassa.
Kolmas harjoitus:Tästä ei sen kummempaa sanottavaa, hyvin meni ;) Pari kertaa otin haitarikujakepit, ihan vaan suoraan edestä lähetys ja lopussa palkka. Kontakteihin ei koskettu tällä kertaa ollenkaan!
Loppulenkillä metsässä Kami ja Taku olivat molemmat aika paljon Kiistan perään ja Kami kovasti pullisteli Takulle... Aina kun Taku tuli kapealla polulla Kamia vastaan, oli Kami ihan jäykkänä machona ja pientä murinaakin oli välillä puolin ja toisin... Hmph. Toivottavasti meidän pikku lässykästä ei nyt tulis mitään pirun pullistelijaa...


Noutokapulan kanssa ollaan taas otettu uusi metodi käyttöön, että saataisiin se kapulan suussa pyörittely pois. Mulla on naru sidottuna kapulaan ja jos koira pitää kapulaa höllästi/pyörittelee niin nykäisen narusta ja kapula putoaa. Sitten se on vaan "oho", kapula ja namit syrjään ja peli seis hetkeksi. Edistystä on heti alkanut tapahtua, eipä (ainakaan tällä hetkellä) pyöri kapula suussa ;D Kami edelleen kyllä kapula suussaan nyökyttelee päällään samaan tapaan kuin kapulaa pyöritellessä, mutta suu pysyy kiinni.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti