23.3.2009

Keppiviikko


Mä päätin viettää tän viikon hiihtolomaa. Lomaohjelmaan kuuluu keppitreenejä Kamin kanssa hallilla ja "keppien" siivousta tontilla. Tänään aloitettiin Kamin keppitreeneillä.


Aloitin kuudella kepillä, joissa oli verkot vasemmalla puolen keppien 1-3 välissä ja oikealla puolen 4-6 välissä. Useampi toisto molemmilta puolin ja välillä aina "muuta höntsäilyä". Lopussa otin verkon oikealta puolelta pois ja johan meni taas hankalaksi. Hetki piti oikein "tahkoa", että oikea suoritus löytyi ja sitten alkoi sujumaan. Viimeiseksi otin vielä kahdeksalla kepillä, verkot kuten lauantaina eli vasemmalla puolen 1-3 välissä ja 5-7 välissä, tämä hokattiin nyt hyvin ja saatiin monta vauhdikasta hyvää toistoa.


Kujakeppejä otin muutamaan kertaan kanssa, nyt kavensin väliä jo niin, että Kami joutuu ihan vähän pujottelemaan eikä siis pääse enää aivan suoraan juoksemaan.


Keinua otin hypyn perään muutaman kerran, Kamia ei keinun liike ja ääni haittaa yhtään. Vauhdilla loppuun ja hyvä pysähdys. Lopuksi otin vielä vähän vapaampaa treeniä lyhyen vauhtiradan muodossa. Radalla myös puomi, hyvin meni.


Huomenna ajattelin mennä päiväksi tontille heilumaan, keskiviikkona ja torstaina hallille kepittämään ja sitten tontille. Perjantaina vois pitää vapaata kepeistä ja mennä vaan illalla tottistreeneihin. Eiköhän näillä suunnitelmilla loma kulu ja ala kepit sujumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti