7.3.2009

Huonoa tokoa, hyvää agia


Torstaina käytiin taas Napsun treeneissä. Kamia tuntui kiinnostavan lumessa olevien jälkien nuuskuttelu treenausta enempi... Ja sitten taas kun sain sen lelun kanssa hetsattua seuruuseen, niin se oli niin yli-innokasta häsellystä, että huh huh. Missä onpi se kultainen keskitie? Seuruussa se tällä hetkellä puskee niin kovin mun jalkaa vasten ja meinaa tulla eteen, että mä kompastelen koko ajan, huoh. Liikkeestä jääviä otin vähän, ok ja paikallamakuuta otettiin, sekin hyvä. Treenien vetäjä lähti kesken kaiken pois (oksentamaan), kun oli vissiin vatsataudissa ja senkin takia jäi sitten treenit vähän vaisuiksi.


Eilen käytiin Rymättylässä lenkkeilemässä Mian ja Ansan kanssa. Pelloilla Kamin meno oli taas niiin kömpelön näköistä, kun oli paljon lunta joka ei kannattanut loikkivaa otusta ja kovaa olis pitänyt päästä eteenpän, joten se oli aika hulvattoman näköistä häsellystä... Hyvin tulivat Ansan kanssa juttuun.


Tänään käytiin aamulla ATT:n hallilla viemässä yksi kompuutteri ja tietty vähän treenaamassa samalla. Puomia hypyn/hyppyjen jälkeen, että sai vauhtia tuloon, meni hyvin. Keinua ylösmenonpysäytyksellä (joka jäänyt vähän vähälle), sekin ihan ok. Poispäinkäännöstreeniä otettiin Janitan maanantain treenin mukaan ja sekin oli hyvä. Keppien kanssa otin ihan uutena juttuna haitarimallisia säädettäviä kujakeppejä. Ensiksi kuja niin auki, että pääsi suoraan juoksemaan läpi, ja sitten vähän kavennettuna, että joutui jo hieman "mutkittelemaan". Ihan vaan muutama toisto, että pääsi hommasta jyvälle. Josko sitä rupeisi jatkamaan keppien treenausta nyt kujalla, kun niitä pystyy treenamaan ilman verkkoja niin pääsisi siitäkin avusta eroon. Hyvät lyhyet treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti