24.3.2009

Kamin ekat epikset


Tänään jäi risutalkoot tontilla väliin kun oli tullut yöllä niin kovasti lunta, että oli rangat hautautuneet. Kävin kuitenkin tontilla ottamassa mittoja talon kulmasta rajaan, jotta sain lähetettyä tiedon Kastellille asemapiirustusta varten. Tehtiin siis muuten eilen illalla Kastellin kanssa kaupat talopaketista...


Kamin kanssa käytiin starttaamassa ATT:n epävirallisissa kisoissa mölliluokassa. Koska en ole Kamilla vielä maxi-hyppyjä hypyyttänyt, niin osallistuttiin medi-luokkaan ja radalla jätettiin A väliin, kun sitä en ole oikeassa mitassaan Kamin kanssa vielä tehnyt. Lähinnä oli siis tarkoitus katsoa miten homma toimii, kun on "kisatilanne"; katsojia, paljon koiria, hälinää ja suurin muutos treeneihin: ohjaajaa jännittää. Joo'o, mä sain tohonkin tilanteeseen jännityksen päälle. Kamia ei onneksi kisatilanne häirinnyt.  


Rata oli semmonen helppo suora möllirata. Meille tosin vähän hankala, kun on treenattu vain "tiukkaa väkerrystä", ei tommosia ratoja ollenkaan... Kami oli koko ajan kysymässä mihin mennään, kun en uskaltanut sitä kunnolla käskyttää kauempana oleville esteille, kai mä pelkäsin, että se karkaa kokonaan lapasesta... Pussin ohjasin eri tavalla kuin olin ajatellut ja sen jälkeen vähän karkasi homma käsistä, Kamilla vaan räkä lensi suupielistä kun se pyöri... Pituuden yli se taisi juosta, tosin eipä olla taidettu koskaan pituutta treenatakaan, hmmm... No tässä joka tapauksessa video:Kivaa oli joka tapauksessa :) "Kisan" jälkeen Kami pääsi Kiistan kanssa riekkumaan, pitivät oikein kunnon hankihyppelöt syvässä lumessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti