26.3.2009

Metsuri Maija mustelmilla


Heh, tulipa äsken saunassa huomattua, että on käsivarret, reidet ja sääret täynnä pieniä mustelmia. Sitä on tullut raahattua oksaa ja puunrunkoa... Tänään huhkittiin taas Lassen kanssa tontilla, niin kauan, että kerta kaikkiaan voimat loppuivat. Siinä vaiheessa on hyvä lopettaa... Etukäteen suunnitellut agitreenitkin jäi väliin, kun ei viitsinyt hommia jättää kesken, eikä sitä kyllä olisi jaksanut varmaan treenatakkaan. Mä olen ihan loppu ja on Kamikin joka päivä tontilta tullessa painunut suoraan pehkuihin. Ja se muuten syö nykyään paljon! Viime perjantaista alkaen, jolloin aloin antamaan sille kaurapuuroa, se on syönyt kauheita satseja ruokaa. Annan edelleen kaurapuuroa, kun se kerran tuntuu maistuvan, ja lisäksi jauhelihaa ja normisatsi nappulaa. Ja kaikki menee alas! Jätkällä on massakausi!


Menomatkalla tontille muuttuu Maskuntiellä ennen Kustavintien risteystä nopeusrajoitus 80 km/h -> 50 km/h. Ehdin juuri Lasselle sanoa, että hidastas vähän, kun ollaan ala-asteen kohdallakin ja Lasse hieman ehti hidastaa, muttei tarpeeksi kytiksellä olleen poliisisedän mielestä... Tulee muuten aika mojovat sakot, jos ajaa 71 km/h viidenkympin alueella... Ja sai aika moni muukin lapun kouraansa siinä sumassa.


Päivällä käytiin Lemun portilla (grillillä) evästämässä, kun ei me city-ihmiset saatu nuotiota syttymään. No kosteat tuoreat puut nyt ei ehkä ole se helpoin vaihtoehtokaan... Lemun portilla oli ihan oma käsityksensä lehtipihvistä: pihvi oli kyllä lehtipihvin mallinen, iso ja ohut, mutta se oli tehty p**kele sentään jauhelihasta! Haloo hei, se on sillon JAUHELIHAPIHVI, ei lehtipihvi. Kauheeta kusetusta tommonen, mä olen sentään lehtipihvifanaatikko...


Tässä vähän osviittaa mitä tontilla on saatu aikaiseksi:

Ja moottorisahahuollon tarkastaja Kami:


 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti