15.3.2009

Hakutreenit


Päivällä hakuiltiin Rymättylässä, olipas taas luminen ja raskaskulkuinen metsä.


Kamin kanssa otettiin alkuun ihan vaan pari irtorullan tuontia ja palkka "näytä"-käskyllä. Nyt toi rullaan suht nopeaan mulle (kun peruutin poispäin) eikä jäänyt haihattelemaan. Taisi se rulla kyllä käydä maan kautta matkalla...


Itse haku aloitettiin haamulla, jonka näyttämisen jälkeen poistuttiin alueelta ja taas takaisin lähetykseen. Löytyi hyvin, Kami tosin kävi yhden risukasan ensiksi tsekkaamassa, kun se näytti siltä, että siellä voisi joku olla. Missä nenä?!


Toinen maalimies oli jo valmiina metsässä eli ilman apuja mentiin ja hyvin löytyi. Kolmas oli niin-ikään valmiina rinteessä hyvin lakanan alla piilossa. Kami juoksi vauhdilla ohi maalimiehestä ja joutui jonkun verran pyörimään, että lopulta löysi kohteen. Mutta se löytyi ainakin varmasti hajulla, niin hyvin oli piilossa maalimies. Hajun kulkeutumisen kannalta oli haastavat treenit, kun tuulta ei ollut yhtään ja muutenkin kostea ilma ja kaikki hajut varmasti painuivat maahan.


Kolmas maalimies oli taas haamu ja ennen lähetystä käytiin taas kierros muualla. Hyvin löytyi.


Kami oli oikein täpinöissään treeneissä ja kulki koko ajan kauniisti mukana ilman remmiä. Kerran piti peläyttää hakutoverit terävällä perkeleellä, kun jätkä meinasi unohtua nuuskimaan tienposkea, mutta muuten oikein mallikelpoista käytöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti