22.3.2009

Keppikurssi


Lauantaina Kamin vatsa vaikutti jo rauhalliselta (ei paskonut kuravettä...) ja kaurapuurokin oli maistunut jo parina päivänä, lisäksi koiralla oli kosolti energiaa, joten päätin lähteä Arjan keppikurssille.


Alkuun otettiin ihan normaaliverkkokeppejä sekä kujakeppejä. Kamin kanssahan olen jo monta kuukautta ATT:n verkkokepeillä treenaillut ja ne se vetää kuin vettä vaan. Liiankin hyvin... Kepit nimittäin on vanhan malliset eli keppien väli ei ole nykystandardin mukainen ja nyt Kamilla on lihasmuistissa tuo pujottelu ja normivälisillä kepeillä se menee täysin sekaisin... Täytyy nyt jättää noiden vääränlaisten keppien kanssa treenailu kokonaan pois!


Neljällä verkotetulla kepillä harjoteltiin keppien sisäänmenoa eri kulmista. Kami hakee kepit loistavasti, mun ei tarvi olla kepeillä päinkään eikä yrittää saattaa sitä mitenkään, riittää että antaa käskyn kepit ja se löytää kyllä oikean välin. Ja vauhdilla!


Loppuun kokeiltiin kahdeksalla kepillä pujottelua, verkot oli keppien vasemmalla puolella, vain 1-3 välissä ja 5-7 välissä. Ei vaan meinannut Kami taipua millään kolmannen kepin jälkeen vasemmalle kun ei ollut verkkoja... Monen monen yrityksen jälkeen sain sen pari kertaa väännettyä kuuden kepin pujottelun ja jätin homman siihen. Täytyy nyt vaan treenailla kujakepeillä, että päästään irti verkoista!


Hyvä kurssi ja Kami oli innolla mukana, kuten aina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti